Φιλοσοφία μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων και υπηρεσιών. Όλες μας οι μελέτες υλοποιούνται αξιοποιώντας την επιστημονική και κατασκευαστική μας εμπειρία για την παροχή μελετών εφαρμογής που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και να αξιοποιούν προς όφελός τους τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών μας εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την επίβλεψη, καθώς και τη συνεχή τεχνική και λειτουργική υποστήριξη όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

</p>
<p>ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ</p>
<p> ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Για αποτελεσματική θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανότητα, ασφάλεια και αισθητική αναβάθμιση της κατοικίας ή της επαγγελματικής στέγης, η εταιρεία μας προσφέρει αντικατάσταση κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα συνθετικά, αλουμινίου ή ξύλινα
</p>
<p>ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ</p>
<p> ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων ή κτιριακών μονάδων με πιστοποιημένα συστήματα θερμομόνωσης για εξοικονόμηση στις δαπάνες θέρμανσης – ψύξης έως και 60% και ταυτόχρονη ανανέωση της όψης του κτιρίου.
</p>
<p>ΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ- ΣΤΕΓΗΣ</p>
<p> ΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ- ΣΤΕΓΗΣ
ΜΟΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ- ΣΤΕΓΗΣ
Μόνωση με μη υδατοπερατά υλικά με σκοπό την στεγανοποίηση των επιφανειών που είναι εκτεθειμένες σε νερά και υγρασία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε συνδυασμό με θερμομόνωση σε βατά ή μη δώματα και στέγες όλων των τύπων.
</p>
<p>ΤΕΝΤΕΣ</p>
<p> ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ
Ανανέωση της όψης του κτιρίου, αξιοποίηση των ανοιχτών εξωστών και τον ημιυπαίθριων χώρων του κτιρίου όλο το χρόνο και ταυτόχρονη ενεργειακή αναβάθμιση με κινούμενα συστήματα σκίασης απλά ή με αυτοματισμούς.
Search Alesco | Τεχνικό Γραφείο
Share:
Profiles:
Open

ESPA