Με πολυετή εμπειρία στα ενεργειακά έργα και δραστηριότητα σε όλη τη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα μπορείτε να μας εμπιστευθείτε σε ότι αφορά τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης – ψύξης – κλιματισμού, τις εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και την ενεργειακή δόμηση.

</p>
<p>ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ</p>
<p> ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ
ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ
Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι σύστημα διανομής όπου η θερμική ενέργεια αποδίδεται στο χώρο από το δάπεδο. Αποδίδει τη βέλτιστη δυνατή κατανομή χωρίς ρεύματα αέρα καθώς το δάπεδο λειτουργεί ως ενιαίος θερμοπομπός για το χώρο.
</p>
<p>ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ</p>
<p> ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
H αντλία θερμότητας είναι ένα μηχάνημα που έχει την ικανότητα να «αντλεί» ενέργεια από το περιβάλλον και να την μεταφέρει μέσω του νερού στο χώρο σας.
</p>
<p>ΛΕΒΗΤΕΣ</p>
<p> ΛΕΒΗΤΕΣ
ΛΕΒΗΤΕΣ
Οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι νέες αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Οδηγίες έχουν οδηγήσει τις εταιρίες σε κατασκευή λεβήτων υψηλότερης απόδοσης, με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
</p>
<p>ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ</p>
<p> ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. τα ηλιοθερμικά συστήματα συλλέγουν ηλιακή ακτινοβολία και την μετατρέπουν σε θερμική ενέργεια
Search Alesco | Τεχνικό Γραφείο
Share:
Profiles:
Open

ESPA